1. Home
  2. NIEUWS
  3. / nieuwsitem

IJssport Koudekerk aan den Rijn en Gebr. Van Hemert 'liggen elkaar'.

LEIDERDORP - De kleding van de vereniging 'IJssport Koudekerk aan den Rijn' wordt volgend seizoen wederom gesponsord door de Gebroeders Van Hemert. De vereniging uit Koudekerk aan den Rijn en de betonstaalverwerkers uit Leiderdorp hebben hiervoor het bestaande contract verlengd. Beide partijen zijn blij met de deal, stellen de directeuren Peter en John van Hemert. "Dit partnership is meer dan een zakelijke overeenkomst, IJssport Koudekerk aan den Rijn en de gebroeders Van Hemert liggen elkaar."

Peter en John van Hemert vinden het een geweldige vereniging. "Een prima sfeer, bevlogen vrijwilligers en een rijke geschiedenis. Een prima uithangbord voor ons bedrijf dus."

Redenen genoeg voor sponsoring
"Sporten heeft op veel dingen een positief effect. Het verbetert de conditie, gaat overgewicht tegen en is goed voor het zelfvertrouwen. Bovendien maak je vrienden en vriendinnen met sporten. Wie daarbij al jong begint met sporten en daar plezier aan beleeft, blijft dat vaak zijn hele leven doen. Dat wij als gebroeders Van Hemert daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren is voor ons voldoende."

John en Peter van Hemert staan rechts op de foto.