1. Home
  2. NIEUWS
  3. / nieuwsitem

Gebr. Van Hemert zoekt een gemotiveerde leerling betonstaalverwerker

LEIDERDORP - De Gebroeders Van Hemert zijn professionals in het leveren en verwerken van betonstaal. Sinds 1960 zijn de Gebroeders Van Hemert een betrouwbare partner voor de bouw en industrie. Het bedrijf levert diverse soorten betonstaal waaronder geknipt en gebogen betonijzer, prefab elementen, betonstaalnetten en betonstaal en supporters op handelslengte. Door de ruime ervaring is het bedrijf zowel in de weg- en waterbouw-, woningbouw-, utiliteitsbouw- als infra- en industrie projecten een uitstekende partij. Het bedrijf biedt een betonstaalverwerkers opleiding op MBO-niveau in samenwerking met BGA-Nederland om zodoende medewerkers kennis en ervaring te laten opdoen. Tevens zijn zij een erkend leerbedrijf en erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Leerling betonstaalverwerker
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een volwaardig allround Betonstaalverwerker met een vakdiploma? Zoek je een mooi en boeiend bouwberoep waar je met je handen en je hoofd gaat werken en weet je van aanpakken? Dan ben je de juiste persoon voor deze opleiding. Als leerling krijg je de begeleiding van een leermeester die je zal begeleiden in het werk en je wegwijs zal maken in de wereld van wapeningsstaal. Je word opgeleid in het verwerken van betonstaal en het aanbrengen van wapeningsstaal volgens wapeningstekening. Je begint met een interne opleiding via de leermeester, daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om een 2 jarige vakopleiding te volgen tot allround Betonstaalverwerker.

Profiel
Je beschikt over minimaal een VMBO diploma
Je hebt feeling met de bouw
Je hebt technisch inzicht
Je bent leergierig
Een rijbewijs of eigen vervoer vormt een pré
Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste

De gebroeders Van Hemert bieden:
Een leer-werktraject en vergoeding van je studiekosten;
Goede arbeidsvoorwaarden (conform de bouw-CAO);
Een gemotiveerd team en een prima werksfeer
Een leeromgeving met begeleiding in de praktijk
Uitzicht op een vaste baan

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden? Dan nodigen wij je uit om te reageren. Mail ons je CV en een motivatiebrief via info@gebrvanhemert.nl of neem voor vragen eerst contact op met Peter van Hemert, via telefoonnummer 071-541 17 87.

 Acquisities naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.